Ключі від квартир в одній із новобудов Ужгорода сьогодні отримали 20 правоохоронців Закарпаття

Опубліковано: Січень 04, 2022

Вручали їх голова Національної поліції України Ігор Клименко із головою Закарпатської ОДА Віктором Микитою, головою Закарпатської облради Володимиром Чубіркою та Ужгородським міським головою Богданом Андріївим. Довгоочікувані помешкання отримали працівники патрульної поліції Закарпаття, поліції охорони та працівники апарату Головного управління Нацполіції у Закарпатській області.
Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що Ужгородська міська рада теж долучилася до співфінансування будівництва житла для поліцейських і родини правоохоронців, які багато років стояли у черзі на житло, отримали справжній подарунок до Різдва.
Ігор Клименко подякував за сприяння у будівництві житла для поліцейських керівництву області та міста: із бюджету області співфінансування склало понад 3 млн гривень, із бюджету Ужгорода – 860 тисяч гривень.
Як ідеться на офіційному сайті МВС України, працівників поліції та рятувальників забезпечують житлом у рамках програми фінансового лізингу, запровадженої Міністерством внутрішніх справ України. Першочерговість та перевага в отриманні одно- та двокімнатних квартир надавалася саме поліцейським пільгових категорій – родинам учасників АТО/ООС, багатодітним, сім’ям, де є діти з інвалідністю, одиноким матерям.