Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

Опубліковано: Грудень 28, 2021

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад:

- директора комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №1 м. Ужгород» Ужгородської міської ради

 

Інформація

Найменування: Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №1 м. Ужгород» Ужгородської міської ради, код ЄДРПОУ 26396521

Юридична адреса: 88000 м.Ужгород, вул. Івана Франка, б.1,
e-mail: sportshkola1uz@gmail.com, тел. (0312) 64-70-29

Місцезнаходження: 88017 м. Ужгород, наб. Студентська, 8 (ПАДІЮН)

Умови оплати праці директора КЗ «ДЮСШ №1 м.Ужгород»:

Посадовий оклад нараховується відповідно до Єдиної тарифної сітки за 15 тарифним розрядом, регулюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 14.08.2019 р. № 755 «Деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл».

Надбавка за складність та напруженість в розмірі до 50% посадового окладу, надбавка за вислугу років в розмірі 10-30% відповідно до стажу, надбавка за спортивне звання в розмірі 10-20% відповідно до наявного звання.

Матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладу та матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань в розмірі посадового окладу.

Премія нараховується відповідно до Положення про порядок преміювання працівників ДЮСШ № 1.

Надається щорічна відпустка тривалістю 24 календарних днів відповідно до Закону України «Про відпустки» та додаткова відпустка тривалістю 7 календарних днів відповідно до колективного договору Установи.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 р. № 993 «Про затвердження Положення про дитчо-юнацьку спортивну школу», наказу Міністерства молоді та спорту України від 28.10.2016 р. № 4080 зі змінами та інших нормативних документів кваліфікаційні вимоги: вища освіта за спеціальністю фізична культура і спорт та ступенем магістра, стаж роботи за фахом не менш як три роки.

 

- директора комунальної установи «Стадіон «Авангард» Ужгородської міської ради

Інформація

Найменування: Комунальна установа «Стадіон «Авангард» Ужгородської міської ради, код ЄДРПОУ 30104399

Юридична адреса:

88000 м.Ужгород, вул. Івана Франка, б.1, e-mail: Avanhard.Stadion@gmail.com, тел. +380990839711

Місцезнаходження: 88017 м. Ужгород, вул. Івана Франка, б.1

Умови оплати праці директора КУ «Стадіон «Авангард»:

Посадовий оклад нараховується відповідно до Єдиної тарифної сітки за 9 тарифним розрядом з урахуванням коефіцієнтів з оплати працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери згідно вимог чинного законодавства.

      Розмір надбавок та доплат до посадового окладу директора складає 50% його посадового окладу, за складність та напруженість у роботі, з урахуванням положень відповідного наказу Міністерства праці та соціальної політики України.

      Преміювання директора та надання матеріальної допомоги регулюється Положенням про преміювання та колективним договором, а також за рішенням профільного управління міської ради із врахуванням фактично відпрацьованого часу, виконання додаткових завдань та функцій, обсягу обов'язків, в межах наявних коштів на оплату праці працівників установи.

      У разі несвоєчасного виконання завдань, визначених контрактом, погіршення якості роботи, премії, надбавки та доплати директору скасовуються або зменшуються.

      Директору надається щорічна оплачувана відпустка терміном 24 календарних дні відповідно до Закону України «Про відпустки». Також директору надається додаткова відпустка терміном на 6 календарних днів відповідно до колективного договору Установи.

      У разі відпустки директору може надаватися матеріальна допомога.

Відповідно до довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників сфери фізичної культури і спорту, статутів та інших нормативних документів кваліфікаційні вимоги: вища освіта за ступенем бакалавра або магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи на керівних посадах у сфері фізичної культури і спорту не менше 5 років.

 

Для участі у конкурсному відборі подаються такі документи:

         заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

         автобіографія та/або резюме (за вибором претендента);

         копія паспорта громадянина України (в разі подання ІD-картки додається довідка про місце реєстрації);

         копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (за наявності);

         копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

         відомості про трудову діяльність;

         державний сертифікат про рівень володіння державною мовою або документ про повну загальну середню освіту, що підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмету;

         довідка про відсутність судимості;

         мотиваційний лист, складений у довільній формі;

         перспективний план розвитку установи/закладу.

         Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

         Документи подаються особисто/уповноваженою особою у визначений в оголошенні строк.

         Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про його проведення.

         Особа, яка подає документи відповідає за достовірність поданої інформації.

Етапи проведення конкурсу

 

         Конкурсний відбір полягає у:

         поданні претендентом документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;

         поданні претендентом мотиваційного листа та перспективного плану розвитку установи/закладу;

         публічної та відкритої презентації;

         вивченні конкурсною комісією поданих документів на відповідність установленим вимогам, мотиваційного листа, перспективного плану розвитку установи/закладу, публічної та відкритої презентації, а також надання відповідей на запитання членів комісії в межах змісту конкурсного випробування.

         Про дату і час проведення публічної та відкритої презентації, перспективного плану розвитку установи/закладу претенденти повідомляються відповідальною особою управління у справах культури, молоді та спорту не пізніше ніж за 5 робочих днів до їх проведення.

         Розгляд конкурсних пропозицій буде проведено 02 лютого 2022 року о
10 год. 00 хв. у приміщенні Ужгородської міської ради за адресою:
пл. Поштова, 3, каб. 105.

Документи приймаються за описом, копія якого надається особі, яка їх подає, протягом 30 днів із дня оголошення, до 29 січня 2022 року, за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 409, тел. 61-32-95 (головний спеціаліст відділу молоді та спорту Милян Петро Михайлович, моб. тел.: 0505558499,
e-mail: milyanpet@ukr.net ).