Депутати міськради вивчали проблемні питання комунальних підприємств Ужгорода

Опубліковано: Січень 14, 2022

Депутати міськради вивчали проблемні питання комунальних підприємств Ужгорода
Як працюють комунальні підприємства Ужгородської міської ради, які проблемні питання потрібно вирішувати і на що виділяти фінансування першочергово, сьогодні обговорювали під час виїзної наради.
Заступник міського голови Юрій Рахівський, секретар міської ради Арсен Мелкумян, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук та його заступниця Олександра Турянчик, депутати Ужгородської міської ради, члени бюджетної та житлово-комунальної комісій Андрій Риба, Володимир Білонка, Юрій Мандич, Віктор Качур та Віктор Жганич побували на комунальному автотранспортному підприємстві КАТП-072801, КП «Ужгородліфт», «Комунальне шляхово-експлуатаційне підприємство» та «Ужгородський комбінат комунальних підприємств», поспілкувалися із керівниками цих підприємств.
Також побували у загальноосвітній школі №19, де триває реконструкція з добудовою нового корпусу. Тут минулого року залили фундамент, влаштували підвальну стяжку, розпочали мурувати стіни. Проєкт зі зведення нового триповерхового корпусу в Ужгородській ЗОШ І-ІІІ ст. №19 увійшов до президентської програми «Велике будівництво», роботи проводяться за фінансування з державного бюджету та співфінансування із міського.