Роботу бібліотеки у Горянах обговорили під час виїзної робочої наради

Опубліковано: Січень 11, 2022

Роботу бібліотеки у Горянах обговорили під час виїзної робочої наради
Виїзну робочу нараду провели сьогодні заступник міського голови Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Ольга Василиндра та директорка комунального закладу «Ужгородська публічна бібліотека Людмила Ленарт у бібліотеці-філії №3 в мікрорайоні Горяни, обговорили, зокрема, плани роботи книгозбірні на цей рік.
У 2021 році у цій бібліотеці зробили поточний ремонт: тут збільшили приміщення, придбали нові меблі, для користувачів створили інтернет-зону (два комп’ютери, Wi-Fi), що дає можливість всім охочим знайти необхідну інформацію, пройти курси комп’ютерної грамотності, а школярам – підготуватися до уроків.
Під час зустрічі обговорили й необхідність проведення капремонту приміщення бібліотеки-філії №4, що на вул. Юрія Гагаріна, 98.
Нагадаємо, що з метою впровадження в роботу міських книгозбірень автоматизованої бібліотечної інформаційної системи Koha у 2021 році з міського бюджету придбали 7 комплектів комп’ютерного обладнання на суму 106 579 грн для Ужгородської публічної бібліотеки та бібліотеки-філії №1 для дітей, додатково виділили 84 000 грн для поповнення бібліотечних фондів, за які придбали 343 книги та передплатили періодичні видання на 2022 рік.